MrHostman maakt in tegenstelling tot de meeste websites op het internet géén gebruik van cookies. Op deze pagina vind je informatie over wat cookies zijn en waarvoor deze dienen.

Wat is een cookie?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje die door de browser wordt meegestuurd en op je computer, tablet of smartphone wordt bewaard wanneer je een website bezoekt. Deze cookies worden gebruikt om jou een betere website-ervaring te kunnen geven. Meestal komt dit erop neer dat er gericht reclame wordt aangeboden. Zo worden cookies bijvoorbeeld ook gebruikt om te onthouden dat je bent ingelogd, of om de inhoud van je winkelwagen te onthouden. Daarnaast worden cookies ook gebruikt om inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. Meestal gebeurd dat met behulp van Google Analytics. Met die data kunnen webmasters hun website blijven verbeteren en de beste website-ervaring bieden.

Cookie overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de cookies die wij momenteel gebruiken:

MrHostman maakt GEEN gebruik van Cookies (!)