Wordt mijn website bij MrHostman wel groen gehost?

Jazeker, MrHostman biedt alleen maar groene hosting aan en ook deze Service Desk wordt groen gehost in de cloud van Amazon! Ons datacentrum is 100% CO2-neutraal en is het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland (met een EUE van 1.16).Er wordt volledig gebruik gemaakt van 100% groene stroom. Ons datacentrum is hiernaast lid van GreenIT, een initiatief voor de reductie van CO2 in de IT. Een specificatieblad over ons datacentrum kun je hier raadplegen. Klik hierboven op het Cleanbits logo en ontdek dat ook jouw website bij MrHostman groen wordt gehost! Let op: in sommige gevallen (bijv. als je website gebruik maakt van CloudFlare) zal op de website van The Green Web Foundation niet tot uiting komen dat jouw website groen wordt gehost. Dit komt omdat CloudFlare als schild voor jouw website functioneert en gebruik maakt van z.g. proxytechnieken. Bovendien wijzigen de IP-adressen van CloudFlare regelmatig. Hierdoor worden deze IP-adressen niet in alle gevallen door The Green Web Foundation herkent als zijnde webservers die gebruik maken van groene stroom. De webservers achter het schild (die van MrHostman) maken wel degelijk gebruik van 100% groene stroom, daar staan wij garant voor!